top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn Elien Schoonjans en Karen Vermeerbergen, trotse eigenaars van deze kinderpraktijk!

De Blinker is ontstaan door het samenvoegen van de twee groepspraktijken van Marc Litière en Nadya Vanaerschot. Na hun lange en mooie carrière hebben zij de fakkel aan ons doorgegeven en gaan zij verdiend met pensioen.

wist-je-dat: Wij buurmeisjes waren op kinderleeftijd en speelden samen op straat. Karen verhuisde waardoor we contact verloren. Toen we in ons eerste jaar aan de universiteit kinesitherapie studeerden kruisten onze wegen elkaar weer. Sindsdien horen of zien we elkaar weer elke dag. Het is dan ook een droom die uitkomt om onze eigen kinderpraktijk samen te coördineren.

Onze visie...

Wij zijn een team van 9 kinesitherapeuten. Wij vinden het erg belangrijk om elk kind individueel te benaderen. We benadrukken graag zowel de sterktes als zwaktes van het kind. Kwaliteitsvolle zorg bieden vinden wij erg belangrijk. Hiervoor volgen wij op jaarlijkse basis bijscholingen in verschillende specialisaties. Wij staan ook met verschillende therapeuten geregistreerd in het kwaliteitsregister van Pro-Q-Kine als kwaliteitsvolle therapeuten.
Rapportering en verslaggeving aan artsen en andere zorgverleners maken een belangrijk deel uit van onze therapie. Een goede samenwerking met de hen zorgt voor een optimale multidisciplinaire aanpak.  

bottom of page